Vapaudenaukion vuokralaiselle | Assi Group

Vuokralaisinfo vapaudenaukio

Vapaudenaukion vuokralaiselle

Pyrimme kaikilla tavoilla varmistamaan sujuvan työnteon tiloissamme ja palvelemme asiakaspalvelussa kaikissa päivittäisissä tarpeissanne. Mitä mieleesi tuleekin, muista kysyä ensiksi meiltä. Ratkaisu voi olla lähempänä kuin arvaatkaan!

Turvallisuus ja pelastustoiminta

Valvomme ja kehitämme turvallisuutta Vapaudenaukiolla pelastussuunnittelulla, koulutuksella ja teknisillä ratkaisuilla. Kysy asiakaspalvelusta linkki sähköiseen pelastussuunnitelmaamme ja tutustu sen kautta toimistosi pelastusteihin ja alkusammutusvälineiden sijaintiin. Opastamme myös paikan päällä ja järjestämme vuosittain turvallisuuskumppanimme kanssa turvallisuuskoulutuksen ja turva-auditoinnin.

Talon ovet toimivat sähköisellä kulkuavaimella kaikkina aikoina. Huolehdithan oven sulkeutumisesta, äläkä pidä ovea auki kulkua pidempään, ettet aiheuta hälytystä. Turhat hälytyskäynnit laskutetaan aiheuttajalta. Ilmoita meille etukäteen poikkeavista tarpeista, kuten muutoista ja isoista kuljetuksista.

Vapaudenaukiolla on kameravalvonta ulkona, kaikilla sisäänkäynneillä ja aulatiloissa.

Suorita tarvittavat hälytykset palo-, sairaus- ja vaaratilanteissa suoraan hälytyskeskukseen pelastussuunnitelman ohjeiden mukaisesti. Ilmoita niistä välittömästi myös asiakaspalveluun, jotta voimme huolehtia lisäavusta ja opastuksesta. Vapaudenaukion ykkösvaiheen osoite on Valtakatu 49 ja kakkosvaiheen Valtakatu 51, Lappeenranta. Aulasta löytyy ensiaputarpeita sekä kaikkien käytettävissä oleva defibrallaattori.

Ulko-ovilta löydät päivystysnumerot kiinteistöpalveluun ja vartiointiin, jos havaitset hoidettavia asioita aukiolon ulkopuolella. Aulapalvelun ja kumppaneiden numerot kannattaa tallettaa puhelimeen valmiiksi. Aulapalvelun ollessa suljettuna yritystiloihin voivat päästää vain omat valtuuttamanne avainten haltijat. Huomioithan, että vartiointiliike tai kiinteistöhuolto eivät hoida oven avauksia.

Pysäköinti

Vieraasi voivat pysäköidä kiinteistön kannen paikoilla kolmen tunnin ajan ilmoittamalla ajoneuvon rekisterinumeron aulapalveluun tai kirjaamalla rekisterinumeronsa itsepalvelulaitteelle ilta- ja viikonloppuaikoina.

P-Pormestari on uudenaikainen 450-paikkainen maanalainen pysäköintitalo Vapaudenaukiolla. Yritykset tai yksityishenkilöt voivat hankkia jatkuvan pysäköintioikeuden P-Pormestariin. Sopimuspysäköijille pysäköintitalo on käytettävissä 24/7 ja sieltä on suora sisäyhteys molempiin toimistotaloihimme. Hallissa on myös sähköautojen latauspisteet. Sisään- ja ulosajo tapahtuu joko Valtakadulla tai Villimiehenkadulla sijaitsevaa ajoluiskaa pitkin. Lyhytaikaispysäköinnin maksutavat ovat kolikot ja sirullinen maksukortti. Lue lisää pysäköinnistä!

Polkupyörille on varattu pihalta useita telineitä ja voit tarvittaessa sopia kanssamme myös lukittavan pyörävaraston käyttämisestä.

Aulapalvelu

Aulapalvelu palvelee kaikkina arkityöpäivinä klo 7.45–16.00 välisenä aikana. Aulapalvelu huolehtii kaikista päivittäisistä tarpeistasi kuten postipalveluista, avaimista, kulunvalvonnasta, turvallisuuden valvonnasta, kokoustilavarauksista, huolto- ja siivouspyynnöistä, vieraiden ohjauksesta ja muista asioiden sujumisesta. Aulapalvelu on ensisijainen yhteydenottopisteesi.

Ilmoita aulapalvelulle ennakkoon poikkeuksellisista vierastilaisuuksista ja niiden ohjauksesta.

Aulapalvelu jakaa tulevan postin lokeroihin klo 9 mennessä ja ottaa vastaan esim. valtuutamasi kuriirilähetykset. Lähtevälle postille meiltä löytyy erilaisia pakkaustarvikkeita ja hoidamme postimaksun frankkeeraamalla päivittäin klo 15.30 mennessä. Meiltä voi ostaa myös postimerkkejä ja jättää henkilökohtaisia lähetykset. Kuriiritoimitukset ja noudot voi myös jättää aulaan noudettavaksi.

Kiinteistöhuolto ja huoltopyynnöt

Kiinteistöhuoltomme seuraa ja säätää talon toimintaa päivittäin yhdistämällä taloautomaatioon oman kiinteistöosaamisen, asiakastilanteiden tuntemuksen ja olosuhteiden jatkuvan mittaustiedon. Toiveet, kuormitustilanteiden synnyttämät vaihtelut ja muutokset tilojen käytössä on aina hyvä ilmoittaa meille, jotta niitä voidaan ottaa huomioon säädöissä.

Asiakaspalvelumme kautta voit välittää käyttäjäkokemuksen, muutostarpeen tai esittää huoltopyynnön.

Lämpötilan ja sisäolosuhteiden säätäminen: Jokaisessa tilassa on huonesäädin, joka säätää lämmitystä ja jäähdytystä tilakohtaisesti talon yleissäädön lisäksi. Talon yleissäätö seuraa ulkolämpötilaa, vuodenaikoja ja sisälämpötilan kehitystä. Tiloilla on kuitenkin erilaisia käyttäjätoiveita, sijainteja ja kuormituksia, joita voi huomioda huonekohtaisella säädöllä. Valitse oman tilasi termostaattiin haluamasi lämpötila ja jos vaikutus ei ole riittävä, termostaatin voi asettaa useita asteita haluttua lämpötilaa pidemmälle haluttuun suuntaan.

Vuodenajasta riippuen termostaatti ohjaa lämmityspattereiden tai jäähdytyspalkkien venttiileitä riippuen siitä, onko lämmitys- vai jäähdytyskausi. Keväällä ja syksyllä lämmitys voi vaihtua jäähdytykseen myös päivän aikana. Säädön vaikutus ei ole välitön, vaan venttiilien säätyminen kestää vähintään 15 minuuttia. Jos säätimellä ei tunnu olevan vaikutusta lainkaan, pyydä toiminnan tarkistus asiakaspalvelustamme. Älä peitä säädintä tai patteritermostaattia verhoilla, kalusteilla tms., koska silloin se ei mittaa olosuhdetta oikein.

Varastointi

Molempien talojen pysäköintikerroksissa on käytettävissä hyvällä sijainnilla eri kokoisia varastotiloja. Hyödyntämällä varastoja pidät toimistot toimivampina ja tarvittavia tavaroita on helppo lastata suoraan autoon säältä suojassa.

Sosiaalitilat

Molemmista taloista löytyy suihkuilla varustetut sosiaalitilat, joista voit varata käyttöösi oman kaapin. Varauksen ja avaimet saat aulapalvelusta. Ykkösvaiheen sosiaalitiloissa on myös kuivauskaappi esim. pyöräilyvarusteiden kuivattamiseen.

Tulostus ja skannaus

Asiakaspalvelumme auttaa erilaisissa kopiointi-, tulostus- ja skannaustarpeissa aulan monitoimilaitteella.

Palaute

Haluamme kuulla mielipiteesi ja kehitysehdotuksia. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä

Lähetä yhteydenottopyyntö

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.