Assi Group | Assi Group

Assi Group

Assi Group

Assi Group Oy on pääosin Lappeenrannassa toimiva asuntojen ja toimistotilojen omistamiseen ja vuokraamiseen keskittyvä sijoitusyhtiö. Kehitämme parhailla paikoilla sijaitsevia keskustakiinteistöjä laadukkaiksi kodeiksi ja toimitiloiksi.

Yrityksellä on menestyksekäs historia teollisuuden alalla ja sijoitustoiminnassa ja se on toiminut omistajansa Ossi Vilhun yhtiönä yli 50 vuoden ajan. Vilhun perhe perusti Terästorni Oy:n vuonna 1968. Vuosikymmenten saatossa Terästorni kasvoi uusien asiakkuuksien myötä ja 1990-luvulla tulivat mukaan myös vientitoimitukset. Teollisen toiminnan siirryttyä uudelle omistajalle vuonna 2008 yritys on laajentunut aktiivisesti kiinteistöalalle. Nykyisin Assilla on asiakkaana yli 70 kehittyvää yritysvuokralaista eri kohteissa ja yli 100 vuokrakotia.

"Perheyritys on ollut toiminnassa yli 50 vuotta."

Vuokraamme kerrostalokoteja yksityisille asukkaille ja toimitiloja yrityksille. Asuntomme sijaitsevat Lappeenrannan lisäksi Lahdessa, Mikkelissä, Kuopiossa ja Tallinnassa. Toimistoja ja liiketiloja tarjoamme Lappeenrannan keskustassa.

Ympäristö ja kestävä kehitys

Panostamme kiinteistöjen kehittämisessä ja energiankäytössä kestäviin ja koko elinkaaren kantaviin ratkaisuihin. Rakennutamme aina omaan omistukseen, joten emme tee lyhytjänteisiä, edullisuuteen perustuvia ratkaisuja rakennusvaiheessa.

Vapaudenaukion toimistotalo sai ensimmäisenä Lappeenrannassa Gold-tason LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -sertifioinnin. Järjestelmän kriteereihin kuuluu mm. energiankulutuksen vähentäminen, tehokas vedenkäyttö, hiilidioksidipäästöjen vähentäminen, sisäilman laadunparannus ja kohteen sijainti. 

"Rakennutamme aina omaan omistukseemme."

Wilhunkulman suunnittelussa painotettiin arvokasta historiallista ympäristöä ja rakennus palkittiinkin Lappeenrannan parhaana rakennuksena 2011.

Armilanlinnan arkkitehtuurisesti ja historiallisesti arvokas funkkiskiinteistö on saanut kauttamme uuden tulevaisuuden toimistotalona ja tyyliin sopivan uudisrakennusken viereensä. Armilanlinnan pihapiiriin meillä on vielä mahdollisuus rakentaa täysin uusi toimistotalo, joka nostaa kohteen laajuden yli 7000 m2. Funkkiskoulun rakennuksen kehittämisessä paneuduimme huolella iäkkään, mutta tukevan talon arvostamiseen tinkimättä nykytekniikan tuomasta mukavuudesta.

Sijoituskohteita?

Olemme kiinnostuneita myös uusista sijoituskohteista. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Ossi Vilhu
toimitusjohtaja
+358 400 251 347

ossi.vilhu@assigroup.fi

Ota yhteyttä

Lähetä yhteydenottopyyntö

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.