ARMILANLINNA | Assi Group

ARMILANLINNA

Modernit, joustavat toimitilat upealla sijainnilla

Assi Armilanlinna on vuonna 1938 rakennettu, historiallisesti arvokas funkisrakennus, joka on vuonna 2019 remontoitu nykyaikaisiksi ja monikäyttöisiksi yritystiloiksi.

Armilanlinna tarjoaa kustannustehokkaita ja joustavia toimitiloja Lappeenrannan keskustan kupeessa, Matkakeskuksen vieressä. Erinomaista sijaintia täydentävät hyvät liikenneyhteydet yliopistolle ja Kuutostielle. Pysäköintitilaa on runsaasti ja pysäköinti on asiakkaille ja vieraille maksutonta.

Vapaita toimitiloja on saatavana tilanteen mukaan alkaen 10 m²:n kokoisista pientoimistoista. Vuokra 10 neliön pientoimistoissa on alkaen 299 €/kk alv 0 %. Vuokraan sisältyy aina siivous ja kulutussähkö. Jos huoneistoon ei sisälly omaa taukotilaa, on vuokralaisilla käytössä yhteiskäytävien taukokeittiöt ja yhteiset sosiaalitilat.

Palvelemme Armilanlinnan asiakkaita Vapaudenaukion aulapalvelusta päivittäin ja tarjoamme myös Armilanlinnaan erilaisia lisäpalveluita kuten tietoliikenneyhteydet, muutostyöt, kalustevuokrauksen, turvallisuuspalvelut ja siivouksen lisäpalvelut.

Laajempia tiloja pystymme tarjoamaan Armilanlinnaan nopeimmillaan syksyllä 2024 valmistuvasta 2200 m²:n laajuisesta lisärakennuksesta. Ratakadun suuntaisesti toteutettava rakennus täydentää tyylikkään kokonaisuuden ison yhteisen pihapiirin ympärille. 

RAVINTOLA

Armilanlinnan kohteemme asiakkaat ja vieraat voivat nyt nauttia Banana Tree ravintolan erinomaisen maistuvasta lounaasta ja kokoustarjoiluista. Tarjolla on aitoja thaimaalaisia makuja ja tunnelmaa.

 

KOKOUSTILA

Armilanlinna Kabinetti -kokoustila on kaikkien varattavissa tuntihintaan 29 €/h. Tila on varustettu 8 hengelle. Kokousvieraiden pysäköinti Armilanlinnassa on maksutonta.

Varaa Armilanlinna Kabinetti käyttöösi Assi Vapaudenaukion asiakaspalvelusta vapaudenaukio@assigroup.fi, 050 433 7805 tai kokouspalveluiden varaussivuiltamme assigroup.fi/kokouspalvelut.

 

Kaikki toimii!

Olemme olleet todella tyytyväisiä Assi Armilanlinnan tiloihin ja palveluihin. Toimitilat ovat juuri meidän tarpeisiimme sopivat, modernit ja käytännölliset. Juna-aseman välitön läheisyys luo helppoutta ja iso ja asiakkaille ilmainen parkkipaikka on valtava plussa.

Mikko Kelavaara
Lisäpalvelu Lappeenranta Oy

Sijainti on loistava!

Ehdottomasti parasta on sijainti. Tänne on helppo tulla ja oman auton saa aina varmasti parkkiin. Parkkimaksuista tai pysäköintiajoista ei tarvitse huolehtia. Moderneissa ja toimivissa tiloissa työtä voi tehdä fiiliksen mukaan omassa rauhassa tai isommassa yhteisessä tilassa.

Simo Tuuva
Avidly

Kiinnostuitko?

Voit olla yhteydessä minuun kaikissa toimitiloja koskevissa asioissa. Yhdessä löydämme varmasti yrityksellenne parhaan ratkaisun!

Markku Hokkanen
kiinteistöt ja kehitys
+358 40 733 7833

markku.hokkanen@assigroup.fi

Ota yhteyttä

Lähetä yhteydenottopyyntö

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.