Uusi Vapaudenaukio 3 | Assi Group

Uusi Vapaudenaukio 3

31.07.2020

Uusi Vapaudenaukio 3

VAPAUDENAUKIO LAAJENTUI 3. VAIHEELLA

Täysin uuden toimistotalon rakentaminen käynnistyi syksyllä 2018 ja se valmistui huhtikuussa 2020. Uusi korkealaatuinen toimistotalo suunniteltiin lähes kokonaisuudessaan Visma Solutions Oy ja Visma Consulting Oy yhtiöiden käyttöön. Visma on kasvanut ja kehittynyt Lappeenrannassa nopeasti ja nyt uudet yli kaksinkertaiset tilat päivittävät työympäristön erinomaiseen kuntoon. 

Visman lisäksi Vapaudenaukio 3 talon katutasossa omilla sisäänkäynneillä palvelee Kampaamo Parturi Net ja Albina Räsänen Studion kauneusalan palvelut. 

Vapaudenaukio 3 kytkeytyy Vapaudenaukion olemassa olevaan palvelutarjontaan eikä talossa ole yleisölle avoimia tiloja kampaamo-parturin ja kauneushoitolan lisäksi. 

Vierailijoita palvelemme Vapaudenaukio 2 asiakaspalvelulla ja Vapaudenaukio 3 ovipuhelimen välityksellä. Vapaudenaukio 3 taloon on suora käyntiyhtyeys myös P-Pormestari pysäköintihallista. 

Uuden talon valmistumisen myötä Vismalta vapautuneita 2-talon tiloja on vuokrattu jo 1400 m2 laajuudelta uusille vuokralaisille. Sisäisten muuttojen myötä pystymme tarjoamaan nyt useita erilaisia vaihtoehtoja monen kokoisille asiakkaille. 

Kaikki ajankohtaiset

Ota yhteyttä

Lähetä yhteydenottopyyntö

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.