Työtilan tarve ja työyhteisön kaipuu toi Bilotilla työskentelevän Heikki Kososen Assi Groupin coworking-asiakkaaksi | Assi Group

Työtilan tarve ja työyhteisön kaipuu toi Bilotilla työskentelevän Heikki Kososen Assi Groupin coworking-asiakkaaksi

19.12.2018

TYÖTILAN TARVE JA TYÖYHTEISÖN KAIPUU TOI HEIKKI KOSOSEN COWORKING-ASIAKKAAKSI

Heikki Kosonen Bilot Consulting Oy:ltä on yksi Assi Groupin coworking-asiakkaista. Bilot on asiakaskeskeinen liiketoiminnan teknologiayhtiö, joka työllistää noin 150 alansa huippua Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa. Kososen työpaikka sijaitsee Helsingissä ja hän liikkuu viikoittain Lappeenrannan ja Helsingin välillä. Lappeenrannassa ollessaan hän työskentelee etänä, Assi Groupin coworking-työskentelytilassa Vapaudenaukiolla.

Yleisesti coworking mielletään avoimeksi työtilaksi, jolla on useita käyttäjiä. Meillä coworking-asiakkaille tarjotaan Assi Flex-tilan käytön lisäksi myös kaikki palvelut: wifi, ravintola, kokoustila ja aulapalvelu ovat yhtä lailla coworking- kuin myös muiden asiakkaidemme käytettävissä. Coworking sopii hyvin esimerkiksi yksityisyrittäjälle, joka tarvitsee silloin tällöin tilaa työskentelyyn tai asiakastapaamisiin. Myös paljon työssään liikkuvat hyödyntävät usein coworking-työympäristöjä.

Vajaan vuoden Assi Groupin coworking-asiakkaana ollut Kosonen työskentelee useita päiviä viikossa Vapaudenaukiolla. Muuttaessaan Lappeenrantaan Kosonen alkoi kartoittaa eri vaihtoehtoja etänä työskentelyyn.
- Harkitsin aluksi esimerkiksi kirjaston lukusalissa työskentelyä, mutta sitten huomasin Assi Groupilla olevan tällainen coworking-mahdollisuus ja päätin tarttua siihen. Sijainti on loistava ja täällä kaikki palvelut ovat kätevästi lähellä: oheispalveluista ravintolaa ja kuntosalia tulee käytettyä eniten, Kosonen toteaa.

Coworking-tyyppisen palvelun hyviksi puoliksi Kosonen mainitsee mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin, joka voi taas avata ovia suuntaan, jos toiseenkin.
- Eniten Helsingin toimipisteeltä kaipaan työyhteisöä. Yksi iso syy miksi päädyin Vapaudenaukiolle on se, että täällä tapaan päivittäin ihmisiä. Hyviä puolia ovat myös matalat kustannukset omaan toimistoon verrattuna ja kattavat oheispalvelut, Kosonen kertoo. 

Kaiken kaikkiaan Kosonen on viihtynyt Vapaudenaukiolla hyvin ja tilat ovat olleet viihtyisät. Coworking on ollut oikea ratkaisu paljon etätyötä tekevälle Kososelle.
- Coworking sopii mielestäni hyvin meille IT-alan työntekijöille, sillä työskentelymme tapahtuu pääasiassa tietokoneella. Myös etäpalaverit onnistuvat coworking-tilassa hyvin, vaikka siellä olisi samaan aikaan muitakin käyttäjiä. Tarvittaessa voin myös käyttää Assin kokoustiloja, Kosonen toteaa. 

 

Assi Groupin tavoitteena on laajentaa nykyisiä coworking-tiloja lähitulevaisuudessa. Jos kiinnostuit coworking -työskentelystä, ota yhteyttä: https://assigroup.fi/yhteys, niin kerromme lisää.

 Tutustu Bilotiin täältä: https://www.bilot.fi/fi/

Tykkää meistä myös Facebookissa: https://www.facebook.com/AssiGroupOy

 

Kaikki ajankohtaiset

Ota yhteyttä

Lähetä yhteydenottopyyntö

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.