Ravintola Vapari avautuu 3.8.2020 | Assi Group

Ravintola Vapari avautuu 3.8.2020

31.07.2020

RAVINTOLA VAPARI AVAUTUU 3.8.2020

Assi Vapaudenaukion lounasravintola Vapari avautuu maanantaina 3.8.2020 normaalin toiminnan mukaisesti korona- ja kesätauon jälkeen. Palvelua on selvästi kaivattu ja toivotamme kaikki asiakkaat nyt tervetulleeksi. Palveluiden järjestämisessä otetaan huomioon koronaohjeet ja toivommekin lounasasioinnin jakautuvan mahdollisimman tasaisesti koko lounasajalle. Lounaan voi myös noutaa nautittavaksi omissa tiloissa. 

Ravintolan operoinnista vastaa Compass Group, joka jatkaa liiketoiminnan oston kautta Fazerin hienoa työtä tutulla henkilökunnalla.

Kokouspalvelut ja catering-tarjoilut jatkuvat tavalliseen tapaan ja kokoustiloja kannattaakin hyödyntää omien tilojen jatkeena vaikka videoneuvotteluille.  

Olemme avanneet myös kokonaan uuden 10 hengen 5th Floor kokoustilan Vapaudenaukio 1 talon 5. kerrokseen. Kokoustila sijoittuu uuden CoWorking Lappeenranta palvelun yhteyteen.

5th Floor kokoustilan yhteydessä on myös viihtyisä sauna vilvoittelutilalla ja kokonaisuus on varattavissa yrityskäyttöön saunaosastona ja sinne voi tilata catering-tarjoilun ravintolaltamme. Tutustu tilaan varausjärjestelmästämme www.assigroup.fi/kokouspalvelut tai sovi tutustumiskäynti.

Kaikki ajankohtaiset

Ota yhteyttä

Lähetä yhteydenottopyyntö

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.