Keskeinen sijainti ja palvelut vakuuttivat Linnavuoren Yrityspalveluiden Pasi Wariksen

22.05.2018

KESKEINEN SIJAINTI JA PALVELUT VAKUUTTIVAT LINNAVUOREN YRITYSPALVELUIDEN PASI WARIKSEN

Lokakuussa 2017 Assi Vapaudenaukion tiloihin muuttanut Pasi Waris Linnavuoren Yrityspalveluista on viihtynyt hyvin uusissa tiloissaan. Vapaudenaukion keskeinen sijainti oli lopulta ratkaiseva tekijä, kun Waris perusti oman firman ja alkoi etsiä toimitiloja.

- Tämä on ollut ehdottomasti oikea ratkaisu. Olen ollut tyytyväinen erityisesti itse tiloihin ja aulapalveluun, sillä se helpottaa arkeani huomattavasti, kertoo Waris.

Nyt reilu puoli vuotta Vapaudenaukion tiloissa viihtynyt Waris kehuu myös muita talon palveluita, erityisesti Ravintola Vapari ja kokouspalvelut saavat kiitosta.

- Vien usein asiakkaani syömään alakerran ravintolaan ja tänäänkin minulla on kymmenen hengen palaveri kokoustilassa, Waris kertoo.

Assi Vapaudenaukiolla toimii lähes 50 yritystä, joissa työskentelee noin 400 työntekijää. Waris toimii yksityisyrittäjänä ja näin ollen Vapaudenaukiolla toimiessaan hän on saanut ikään kuin ison työyhteisön ympärilleen. 

- Minulla on meneillään joitakin yhteisiä projekteja ja myös muutama asiakkaani toimii samassa talossa. Harvemmin myöskään lounaalle tarvitsee mennä yksin, kun talosta löytyy paljon tuttuja, Waris sanoo.

Waris tarjoaa asiakkailleen taloushallintoon, verotukseen ja yritysjärjestelyihin liittyviä palveluita.

- Asiakkailtani olen saanut hyvää palautetta erityisesti ilmaisesta pysäköintimahdollisuudesta. Asiakkaani myös löytävät helposti luokseni, sillä paikka on ihmisillä hyvin tiedossa. Nämä molemmat ovat minulle tärkeitä asioita, sillä minulla käy paljon vieraita, kertoo Waris.

Assi Vapaudenaukion tilat ovat tällä hetkellä täynnä. Uuden Vapaudenaukio 3 toimistotalon myötä tilaa kuitenkin vapautuu lisää - todennäköisesti kaikista Vapaudenaukion taloista.

Vapaat kohteemme löydät täältä: http://tiloja.fi/toimitilojen-tarjoajat/assi-group

Tykkää meistä myös Facebookissa: https://www.facebook.com/AssiGroupOy

Linnavuoren Yrityspalvelut: https://linnavuori.fi/

Kaikki ajankohtaiset

Ota yhteyttä

Lähetä yhteydenottopyyntö

 
1 Alkaa 2 Valmis