Kasvu Openin voittajaksi Vapaudenaukion semifinaalissa Assetti

19.05.2017

KASVU OPENIN VOITTAJAKSI VAPAUDENAUKION SEMIFINAALISSA ASSETTI

Etelä-Karjalan lupaavimmaksi kasvajaksi on Kasvu Openin sparrausprosessin jälkeen valittu Assetti Lappeenrannasta. Kunniamaininnan sai Wimao Oy. Yritykset etenevät valtakunnallisiin jatkosparrauksiin ja finaaliin, jossa valitaan Suomen parhaat kasvuyritykset Start again ja Startup -sarjoissa.

Valinnat tehtiin kaikkiaan 15 kasvuhaluisen yrityksen joukosta, jotka seulottiin asiantuntijoiden kahden päivän sparraukseen 26 hakijasta.

'Voittajayritys, vuonna 2013 perustettu Assetti tarjoaa kiinteistöomaisuuden hallintapalvelua  pilvipalveluna, jonka avulla kiinteistösijoittajat ja varainhoitajat voivat hallinnoida sijoituksiaan tehokkaammin ja läpinäkyvämmin sekä seurata kiinteistösijoitusten kehittymistä.

Kunniamaininnan saaja, vuonna 2015 perustetun lappeenrantalaisen Wimaon komposiittituotteilla voidaan korvata erilaisia puu-, muovi-, lasikuitu- ja metallituotteita tai -komponentteja lukuisilla eri toimialoilla, kuten rakennus-, elektroniikka- ja pakkausteollisuudessa. Yrityksen patentoidulla teknologialla voidaan hyödyntää myös vaikeasti kierrätettäviä materiaaleja, mitä muilla teknologioilla ei pystytä.

Assi Vapaudenaukiolla kokoontuneen semifinaalin Key Note Speaker Anssi Vanjoki muistutti osallistujia liike-elämän yksinkertaisista perustotuuksista: "Yrittämisessä on ennen kaikkea kysymys asiakkaiden hankkimisesta ja pitämisestä. Ja näistä jälkimmäinen on vaikeampaa." Toinen Vanjoen viesti oli kolmen I:n periaate: "Ensimmäisenä erilaistava Idea ja toisena kaiken tekemisen käyttövoima Innostus. Näistä kahdesta ja onnistumisista työssä seuraa kolmas I eli Ilo. Jos yrityksen johto ei saa aikaiseksi Iloa tekemiseen, seuraa vääjäämättä epäonnistuminen. Samalla kun johdon pitää väistämättä aiheuttaa tuskaa ja kipua, on tarjottava myös Iloa. Lopulta syntyy vielä neljäs I eli Intohimo. "

Etelä-Karjalan Kasvupolku on osa Kasvu Openia, jonka valtakunnallinen finaali, Kasvu Open Karnevaali järjestetään 25.-26.10.2017 Jyväskylässä. Finaaliin pääsee kaikkiaan 100 yritystä eri Kasvupoluilta, joita järjestetään tänä vuonna eri toimialoilla ja alueilla yhteensä 27.

Lisätietoja

Janne Roiha, Kasvupolun fasilitoija, Kasvu Open -tiimi, p. 044 0342179 janne.roiha@roihu.com

Kaikki ajankohtaiset

Ota yhteyttä

Lähetä yhteydenottopyyntö