Heini Poutiainen ihastui Armilanlinnan ainutlaatuiseen miljööseen | Assi Group

Heini Poutiainen ihastui Armilanlinnan ainutlaatuiseen miljööseen

19.12.2018

HEINI POUTIAINEN IHASTUI ARMILANLINNAN AINUTLAATUISEEN MILJÖÖSEEN

Tilitoimisto Heini Poutiainen Oy on yksi Armilanlinnan toimistotalon uusista asiakkaista. Heini Poutiainen perusti tilitoimistonsa vuonna 1998, ja se on toiminut nykyisellä paikallaan koko tämän ajan. Nyt on tullut kuitenkin aika siirtyä uusiin tiloihin.

- Ajatus uusista tiloista lähti siitä, että nykyisistä tiloista meiltä puuttuu kokonaan neuvotteluhuone. Asiakkaiden kanssa olisi mukavampi käydä neuvotteluja erillisessä tilassa omassa rauhassa. Lisäksi nykyisissä tiloissamme emme voi enää laajentua, Poutiainen toteaa.

Tilitoimisto muuttaa Armilanlinnaan ensi kesänä. Poutiaisen mukaan ratkaisevia tekijöitä toimitilan valinnassa olivat muun muassa sijainti sekä hyvät pysäköinnin järjestelyt.

- Meillä käy paljon asiakkaita, joten hyvät kulkuyhteydet ja tilava parkkipaikka ovat meille ehdottomuus. Lisäksi tarvitsemme monipuolisen toimitilan, sillä käytössämme on niin avotoimistotilaa, työhuoneita kuin neuvotteluhuone.

Tällä hetkellä tilitoimistossa työskentelee 9 työntekijää ja kaikki odottavat innolla uusiin tiloihin muuttoa. Poutiainen kehuu erityisesti Armilanlinnan ainutlaatuista miljöötä.

- Vanhassa koulussa on ihana tunnelma ja uusista tiloistamme tulee varmasti todella viihtyisät. Isot ikkunat takaavat valoisan työympäristön ja leveille ikkunalaudoille voi laittaa vaikka kasveja raikastamaan toimiston ilmettä, toteaa Poutiainen.

Lisäksi tilitoimiston väki odottaa Armilanlinnan kokonaisuuden tuomaa yhteisöllisyyttä.

- Tosi kiva päästä toimistotaloon, jossa työskentelee muitakin. Se mahdollistaa uusien verkostojen ja jopa asiakkaiden löytämisen. Muutenkin meidän ajoituksemme uuden toimitilan etsimiselle oli todella hyvä, sillä olemme päässeet mukaan tilojemme suunnitteluun ja saaneet miettiä yhdessä millaiset ratkaisut palvelevat juuri meidän tarpeitamme, Poutiainen kertoo.

Armilanlinnan remontti on parhaillaan käynnissä ja valmista tulee kesäkuussa 2019. Nyt sinullakin on mahdollisuus tarttua tilaisuuteen ja muuttaa uniikkiin toimistotaloon. Ota yhteyttä ja tutustu kohteeseen lisää: www.assigroup.fi/armilanlinna.

Tutustu tilitoimisto Heini Poutiaiseen täältä: https://tilitpoutiainen.fi

Tykkää meistä myös Facebookissa: https://www.facebook.com/AssiGroupOy

 

 

Kaikki ajankohtaiset

Ota yhteyttä

Lähetä yhteydenottopyyntö

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.