Assi Vapaudenaukiolle valmistellaan laajennusta

25.01.2018

ASSI VAPAUDENAUKIOLLE VALMISTELLAAN LAAJENNUSTA

Lappeenrannan kaupunkikehityslautakunta on päättänyt myydä Villimiehenkatu 10 osoitteessa nykyisen Assi Vapaudenaukion vieressa sijaitsevan tontin Assi Groupille. Tontille suunnitellaan Assi Vapaudenaukion toimistokokonaisuuden laajennusta. Uuden Vapaudenaukio 3 vaiheen laajuus on 4500 m2 ja se toteutuu kaavan mukaisesti 5 kerroksen korkuisena. Kohteen markkinointi aloitetaan välittömästi kaupan toteuduttua ja kohde valmistuu aikaisintaan vuoden 2019 lopulla.

Uusi rakennus tullaan liittämään Vapaudenaukion 1- ja 2-vaiheisiin ja P-Pormestarin pysäköintihalliin maanalaisella lämpimällä yhteydellä. Ravintola-, aula- ja kokouspalvelumme ovat näin helposti myös uuden vaiheen käytössä. 

Kaupungin keskustassa on kysyntää ajanmukaisille ja muuntojoustaville toimistoille ja kohde palvelee erinomaisesti pienyrittäjästä alkaen laajempiin kokonaisuuksiin. Haluamme myös varmistaa laajentumistilaa nykyisten asiakkaidemme kasvulle. Asiakkaat arvostavat kattavien palveluidemme tuomaa laatua ja helppoutta.

Suunnitelma osoittaa, että Assi Group luottaa Lappeenrannan kehittymiseen yliopiston ja ammattikorkeakoulun tuottaman osaavan työvoiman ja kasvavien yritysten vedossa.

 

Kaikki ajankohtaiset

Ota yhteyttä

Lähetä yhteydenottopyyntö

 
1 Alkaa 2 Valmis