Vapaudenaukio 3

KOLME KERTAA KOVEMPI

Suosittu Vapaudenaukio laajentui 3. vaiheella

Täysin uuden toimistotalon rakentaminen käynnistyi syksyllä 2018 ja valmistui huhtikuussa 2020. Uusi korkealaatuinen toimistotalo suunniteltiin lähes kokonaisuudessaan Visma Solutions Oy ja Visma Consulting Oy yhtiöiden käyttöön. Visma on kasvanut ja kehittynyt Lappeenrannassa nopeasti ja nyt uudet yli kaksinkertaiset tilat päivittävät työympäristön erinomaiseen kuntoon. Visman lisäksi Vapaudenaukio 3 talon katutasossa omilla sisäänkäynneillä palvelee Kampaamo Parturi Net ja Albina Räsänen Studion kauneusalan palvelut. 

Vapaudenaukio 3 kytkeytyy Vapaudenaukion olemassa olevaan palvelutarjontaan eikä talossa ole yleisölle avoimia tiloja kampaamo-parturin ja kauneushoitolan lisäksi. 

Vierailijoita palvelemme Vapaudenaukio 2 asiakaspalvelulla ja Vapaudenaukio 3 ovipuhelimen välityksellä. Vapaudenaukio 3 taloon on suora käyntiyhtyeys myös P-Pormestari pysäköintihallista. 

Sujuvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva Vapaudenaukion toimistotalot sopivat muuntojoustavien tilojensa ansiosta monille erilaisille yrityksille. Uuden talon valmistumisen myötä vapautuneita tiloja on vuokrattu jo 1400 m2 laajuudelta uusille vuokralaisille. Sisäisten muuttojen myötä pystymme tarjoamaan useita erilaisia vaihtoehtoja monen kokoisille asiakkaille. Vapaudenaukion yrityspalvelut sekä lounas-, catering- ja kokouspalvelut takaavat, että henkilöstön, asiakkaiden ja yritysvieraiden yksilöllisistä tarpeista voidaan huolehtia entistä paremmin. Uutuutena avaamme syyskuussa 2020 joustavasti käytettävän CoWorking Lappeenranta tilan monenlaisten käyttäjien tarpeeseen. CoWorking Lappeenranta tilan yhteyteen olemme avanneet myös uuden neuvottelutilan nimeltä 5th floor. Tämä tila on varattavissa myös saunaosastona. 

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme.

 

50

Yritystä

 

400

Ammattilaista

P

Lappeenrannan suurin parkkihalli

 

1300

Liikuntakeskus

 
 

1,3 KM

Rautatieasemalle

 

4500

Uutta neliötä

Vapaudenaukion palvelut

Kiinnostuitko?

Voit olla yhteydessä minuun kaikissa toimitiloja koskevissa asioissa. Yhdessä löydämme varmasti yrityksellenne parhaan ratkaisun!

Markku Hokkanen
kiinteistöt ja kehitys
+358 40 733 7833

markku.hokkanen@assigroup.fi

Ota yhteyttä

Lähetä yhteydenottopyyntö

 
1 Alkaa 2 Valmis