Vapaudenaukio 3 arkkitehtisuunnitelma julkistettu

16.03.2018

VAPAUDENAUKIO 3 ARKKITEHTISUUNNITELMAT ON JULKAISTU

Täysin uuden toimistotalon rakentaminen käynnistyy syksyllä 2018 ja valmistuu 2019 loppuun mennessä. Uusi toimistotalo tulee kytkeytymään saumattomasti Vapaudenaukion valmiiseen palvelutarjontaan. Arkkitehtisuunnitelmat uudesta toimistotalosta ovat nyt valmistuneet ja havainnekuvat ja video on nähtävänä Assi Groupin websivuilla www.assigroup.fi/vapaudenaukio3

Sujuvien liikenneyhteyksien äärellä sijaitseva moderni toimistotalo sopii muuntojoustavien tilojensa ansiosta monille eri yrityksille. Yrityskeskittymän lounas-, catering- ja kokouspalvelut takaavat, että henkilöstön, asiakkaiden ja yritysvieraiden yksilöllisistä tarpeista voidaan huolehtia entistä paremmin. Kohteeseen suunnitellaan myös erilaisia coworking-työtiloja, jotka mahdollistavat palveluineen nykyaikaisen työympäristön esimerkiksi etänä työskentelyyn tai liikkuvan yksityisyrittäjän tarpeisiin.

Assi Groupin kiinteistöliiketoiminnan johtaja Markku Hokkanen uskoo, että uusi talo tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia uusien yritysten sijoittumiselle moderneihin tiloihin. 3-vaiheen myötä myös nykyiset asiakkaamme voivat päivittää tilojansa, jolloin kiinnostavia toimistoja voi vapautua uusille asiakkaille eri osista Vapaudenaukiota. 

”Vapaudenaukion kolme vuotta sitten valmistunut 2-vaihe on ollut menestys ja asiakkaiden kasvu ja kiinnostus rohkaisee uuteen rakentamiseen. Lappeenrannan tulevaisuuteen ja yritystoimintaan sijoittaminen on Assi Groupin tavoitteiden mukaista”, toteaa toimitusjohtaja Ossi Vilhu. 

Assi Vapaudenaukio 3
- Sijainti osoitteessa Villimiehenkatu 10  Vapaudenaukion 1- ja 2-vaiheiden vieressä
- Suunnittelu on käynnissä ja suunnitelmat valmistuvat kesällä 2018
- Arkkitehtisuunnittelusta vastaa Sitowisen Lappeenrannan toimisto.
- Rakentamisen aloitus syksyllä 2018
- Suunniteltu käyttöönotto joulukuussa 2019
- Kohteen laajuus on 4500 krs-m2 viidessä kerroksessa
- Investoinnin suuruus n. 12 M€
- Rakennus mahdollistaa 200-250 käyttäjää ja työpistettä useilla eri asiakkailla
- Taloon toteutetaan yhteys P-Pormestari pysäköintihalliin ja sen kautta Vapaudenaukion muihin taloihin ja palveluihin.

Kohteen markkinointi on käynnissä, ja tässä vaiheessa asiakkaat ehtivät vaikuttamaan uusien tilojen suunnitteluun alusta alkaen. Nykyaikaisille ja ympäristötehokkaille toimistotiloille riittää kysyntää, joten nyt on aika ja paikka varata tila uusille onnistumisille Lappeenrannan keskustasta!

Kaikki ajankohtaiset

Ota yhteyttä

Lähetä yhteydenottopyyntö

 
1 Alkaa 2 Valmis